Proizvodi

Nice Robus 600 – Motor za klizne ograde do 600 kg

Set:

  • Fotoćelije (senzori)
  • Lampa
  • Dva daljinska upravljača
  • 4 zubne letve

Garancija na motor 2 godine

Nice Robus 600 je izuzetno snažan i pouzdan motor za klizne ograde, koji je napravljen da izdrži čak i najzahtjevnije uvjete. Ovaj motor je idealan izbor za one koji traže visokokvalitetno rješenje za automatsko otvaranje i zatvaranje kliznih ograda.

Sa snagom od 600W, Nice Robus 600 je jedan od najjačih motora na tržištu. Ovo mu omogućava da bez problema pomjera i najteže klizne ograde, čak i one dužine do 12 metara. Također, motor ima ugrađen sustav za detekciju prepreka, što ga čini izuzetno sigurnim za korištenje.

Nice Robus 600 je izrađen od vrhunskih materijala, što ga čini izdržljivim i otpornim na koroziju. Uz to, motor ima ugrađen sustav za upravljanje brzinom, što ga čini izuzetno preciznim i jednostavnim za korištenje.

Uz sve to, Nice Robus 600 dolazi s jednostavnim upravljačkim sučeljem, koje omogućava korisnicima da prilagode rad motora svojim potrebama. Ovaj motor je izvrsno rješenje za kućne i poslovne objekte, te će sigurno ispuniti sve vaše zahtjeve.

Ukratko, Nice Robus 600 je vrhunski motor za klizne ograde, koji kombinira snagu, izdržljivost i sigurnost. Ako želite automatsko otvaranje i zatvaranje vaše klizne ograde bez ikakvih problema, Robus 600 je pravi izbor za vas!