Proizvodi

Nice Sumo – Bočni motor za sekcijska garažna vrata

Površina 35 m2

Napajanje 230 V

Brzina otvaranja 16 okr./min

U kompletu s motorom dolazi tipkalo (gore, dolje, stop)

Nice Sumo je inovativni bočni motor koji je posebno dizajniran za upotrebu sa sekcijskim garažnim vratima. Ovaj motor je jednostavan za instalaciju i korištenje, te pruža pouzdanu i tihi rad.

Jedna od glavnih prednosti Nice Sumo motora je njegova kompaktnost. Zahvaljujući ovome, ovaj motor se može jednostavno montirati na stranu vaših garažnih vrata, što znači da neće zauzimati dragocjen prostor u vašoj garaži. Osim toga, Nice Sumo motor nudi nevjerojatnu uštedu energije, što znači da ćete uštedjeti novac na računima za struju.

Nice Sumo motor također je vrlo tih i pouzdan. Zahvaljujući korištenju najnovijih tehnologija, ovaj motor će raditi gotovo neprimjetno, te će pružati dugotrajnu i pouzdanu uslugu. Također, motor ima ugrađen sustav za zaštitu od preopterećenja i zaustavljanje u slučaju prepreke, što osigurava da ćete vi i vaša obitelj biti sigurni dok koristite svoja garažna vrata.

Ako tražite jednostavan i učinkovit način da poboljšate svoje sekcijska garažna vrata, Nice Sumo motor je pravi izbor za vas. Smanjite vašu potrošnju energije i poboljšajte vašu sigurnost s ovim kvalitetnim bočnim motorom za sekcijska garažna vrata.